Format PC Beograd Logo

SOPHOS

FORMAT PC Sophos Official Partner

formatpc-beograd-partneri-sophos-col1

Kompanija Sophos je osnovana 1985. godine i ima dve centrale u Oksfordu u Engleskoj i Bostonu, SAD. U kompanij radi preko 1600 zaposlenih širom sveta. Firma zauzima jednu od vodećih pozicija u oblasti IT bezbednosnih rešenja.

Fokus kompanije Sophos je na pružanju najboljih bezbednosnih rešenja u oblasti informacionih tehnologija i zaštite podataka, poslovnim korisnicima. 

Njihovi proizvodi danas štite preko 100.000 preduzeća i preko 100 miliona korisnika u preko 150 zemalja.

Dugogodišnje iskustvo u prodaji Sophos proizvoda nam omogućava da vam ponudimo proizvod adekvatan vašim potrebama.

Rešenje za zaštitu podataka za mala , srednja i velika preduzeća

Sophos operativni centar za bezbednost u realnom vremenu.            Ostvarite vrhunske rezultate u oblasti sajber bezbednosti putem MDR usluge.Unapredite svoje resurse da biste se fokusirali na najvažnije strateške probleme vašeg poslovanja.

Sophos je kompatibilan sa rešenjima koja već koristite.Korišćenjem Sophos rešenja dobijte veću vrednost od svojih postojećih investicija uz bezbednost koja se integriše u vaš IT sistem.Proaktivno traženje pretnji, istraga i reagovanje na incidente putem naših usluga upravljanog otkrivanja i reagovanja (MDR). 

 

Zašto izabrati SOPHOS

Brza integracija

Jednostavna, jednokratna instalacija pokreće se za nekoliko minuta.

 
 
hacker-format-pc-icon

Zaštita od Cyber pretnji

Vrhunska cyber zaštita štiti vašu organizaciju i podatke od malvera i naprednih napada.

 
 

Jednostavno upravljanje i izveštavanje

Sophos Central je vaša jedinstvena kontrolna tabla za bezbednosna upozorenja, izveštavanje i upravljanje. 

SOPHOS proizvodi

computer-format-pc-icon

Sophos Endpoint Security

 

Sophos Intercept X Endpoint

EDR rešenje za zaštitu vaše mreže, raćunara, servera. Zaustavite ransomvare, malver i druge napredne pretnje.

 

Sophos XDR

Unapređeno detektovanje i reagovanje. XDR mogućnosti se kombinuju sa zaštitom krajnje tačke u jedno rešenje za otkrivanje, istragu i reagovanje.

 

Sophos Mobile

Bezbedno objedinjeno upravljanje mobilnim uređajima. Povećajte produktivnost korisnika i bezbednost podataka pomoću mobilne zaštite koja se lako konfiguriše, upravlja i održava.

cyber-security

Sophos network security

 

Sophos Next-gen Firewall

Moćna zaštita i performanse dostupna za vaše mreže na XGS seriji virtuelnih platformi u oblaku ili na hardverskim uređajima.


Sophos Wireless

Cloud-managed Wi-Fi uključuje čitav niz pristupnih tačaka i nudi skalabilnost visokih performansi, jednostavno raspoređivanje i sinhronizovano otkrivanje bezbednosnih pretnji kao i kontrolu pristupa mreži.


Sophos SD-RED

Uređaj za pristup udaljenim lokacijama.Pristupačna, bezbedna SD-WAN VPN veza sa primenom nultog dodira dostupna je za udaljene lokacije, industrijske kontrole.

email

Sophos Email Security

 

Sophos Email

Obezbedite svoje podatke e-poruke od zlonamernih pretnji. Zaštitite osetljive informacije i osobe od zlonamernih pretnji e-poštom, uključujući phishing, napade za Microsoft 365, Gmail.

 

Sophos Phish Threat

Naučite krajnje korisnike kako da identifikuju pretnje. Čuvajte korisnike i preduzeća pomoću phishing simulacija, obuke za automatizovanu bezbednosnu svest i sveobuhvatnog izveštavanja. Sophos Phish Threat oponaša širok spektar phishing napada tako da možete da identifikujete i otklonite slabosti u bezbednosnom položaju vaše organizacije.

 
Format PC Ekipa