Format PC Beograd Logo
slika_300_1000_1_1

Trellix

FORMAT PC Trellix Official Partner

formatpc-beograd-partneri-trellix-col1

Kompanija Trellix nastala 2021 godine spajanjem firmi McAfee Enterprise i FireEye , sa ciljem da postane lider u oblasti cyber bezbednosti.

Otvorena platforma za otkrivanje i reagovanje (XDR) pomaže organizacijama suočenim sa današnjim najnaprednijim cyber  pretnjama da steknu poverenje u zaštitu i fleksibilnost svog poslovanja.

Trellix rešenja poseduju mogućnost upravljanja bezbednošću koja donose neprevaziđenu vidljivost i analitiku u realnom vremenu , smanjuju rizik, osiguravaju usklađenost sa propisima i pomažu Vam da ostvarite operativnu efikasnost. Kompanija Trellix u saradnji sa svojim partnerima , štiti više od 50.000 kompanija.

marketecture-vect

Bezbednosna rešenja prilagođena vašem poslovanju

Trellix nov pristup cyber bezbednosti

Znali smo da bezbednost može biti drugačija. Dovoljno brza da održi korak sa dinamičnim pretnjama. Dovoljno inteligentan da samostalno uči i konstantno se razvija da bi održala prednost.
 
Trellix vam donosi živu XDR arhitekturu koja se prilagođava pretnjama u realnom vremenu i trenutno reaguje na iste. Menjamo ono što bezbednost znači , dajući svima u vašoj organizaciji sigurnost i fleksibilnost svaki dan.

Zašto izabrati Trellix

consistency

Brza integracija

Unapredite bezbednost sa boljim procesima koji nesmetano funkcionišu sa postojećim alatkama uz laku i jednostavnu integraciju.

 

 
 
cyber-security (1)

Potpuna zaštita vaše kompanije

Vrhunska cyber zaštitita za vašu organizaciju od gubitka podataka, phishing napada, ransomwarea i drugih naprednih pretnji.

 
 
website-content

Jednostavno upravljanje i izveštavanje

Isokoristite prednosti centralizovane platforme za upravljanje bezbednošću koja pomaže u orkestriranju i upravljanju svim vašim krajnjim tačkama, sa jedne jedinstvene konzole.

ePolicy Orchestrator (ePO) – Trellix

 

Trellix proizvodi

workflow

Next generation security

Trellix XDR Platform

Steknite veću vidljivost i superiornu detekciju pomoću Trellix XDR- a. Ova platforma za sajber bezbednost koja se konstantno razvija brani od današnjih i sutrašnjih najsofisticiranijih pretnji sa naprednim mogućnostima kao što su mašinsko učenje i ugrađena sajber inteligencija.

 
 
transfer

Web and content security

Trellix Advanced Threat Defense

Otkrijte poznate i nepoznate pretnje.Pregledajte svoju infrastrukturu oblaka i poslovnu logiku podataka u vašim aplikacijama.    

Primena u celom ekosistemu oblaka.Laka integracija sa servisima u oblaku,web aplikacijama. 

 

 
 
folder

Data security

Data Protection

Čuvajte svoje informacije bezbednim pomoću jednog integrisanog paketa.

Trellix Data Loss Prevention

Zaštitite svoje podatke – gde god da se nalaze – od slučajnog i namernog izlaganja.

 
data-management

Endpoint security

Trellix Endpoint Security(ENS)

Inteligentna bezbednost krajnjih tačaka koja je usklađena sa vašim prioritetnim bezbednosnim potrebama — od sprečavanja i lova na pretnje do prilagođavanja bezbednosnih kontrola vašim potrebama.

 
 
server

Security for virtual desktops and servers

Trellix MOVE

Jedinstveno rešenje za virtuelne servere i desktop računare funkcioniše na svim glavnim hipervizorima.

 

 
 
mobile-banking

Mobile security

Trellix Mobile Security

Trellix Mobile Security se nalazi direktno na mobilnom uređaju ,za razliku od drugih rešenja baziranih na oblaku obezbeđuje uvek uključenu zaštitu bez obzira na to kako je uređaj povezan – preko korporativne mreže, javne pristupne tačke ili mobilnog operatera, pa čak i van mreže

 

 

FormatPC je partner kompanije Trllix nekadašnji McAfee preko 12 godina i bavi se pored prodaje Trellix rešenja i njihovom implementacijom i održavanjem.

Format PC Ekipa