O kompaniji BeyondTrust

Svetski lider u upravljanu privilegovanom udaljenom pristupu

Kompanija BeyondTrust je svetski lider upravljanju privilegovanim pristupom (Privileged Access Management) i nudi najglatkiji pristup sprečavanju upada povezanih sa krađom kredencijala, zloupotrebom dodeljenih privilegija i kompromitovanim udaljenim pristupom.

Platforma koju BeyondTrust nudi, omogućava organizacijama da lako skaliraju bezbednost vezanu za privilegije, prilagođavajući je uporedo sa evolucijom pretnji na radnim stanicama, serverima, cloud-u, DevOps i okruženjima mrežnih uređaja. BeyondTrust objedinjuje najširi set mogućnosti privilegovanog pristupa u industriji sa centralizovanim upravljanjem, izveštavanjem i analitikom. Ove karakteristike omogućavaju donošenje presudnih akcija baziranih na podacima kako bi napadači bili poraženi. BeyondTrust platforma se izdvaja svojim fleksibilnim dizajnom koji pojednostavljuje integracije, poboljšava produktivnost korisnika i maksimizuje iskorišćenje investicija u IT i bezbednost.

BeyondTrust  pruža organizacijama vidljivost i kontrolu neophodnu kako bi smanjile rizik, ostvarile ciljeveve vezane za usaglašenost sa regulativom, i podstrek njihovim oprativnim performansama. BeyondTrust je stekao poverenje preko 20000 klijenata, uključujući polovinu Fortune 100 kompanija i poseduje globanu mrežu partnera.

Više informacija o kompaniji BeyondTrust možete saznati na: https://www.beyondtrust.com/company

Proizvodi kompanije BeyondTrust

Privileged Password Management

FormatPC i BeyondTrust

FormatPC je partner kompanije BeyondTrust od trenutka njenog nastanka objedinjavanjem kompanija Bomgar, BeyondTrust, Avecto i Lieberman Software.  

FormatPC nudi usluge implementacije i održavanja proizvoda kompanije BeyondTrust. Naš demo centar vam omogućava da se u potpunosti upoznate sa mogućnostima Remote Support i Privileged Remote Access rešenja kroz demonstraciju u realnom vremenu. Ukoliko vam je potrebno više informacija o proizvodima kompanije BeyondTrust, želite prezentaciju proizvoda ili da testirate proizvode, slobodno nas kontaktirajte putem email-a ili telefona.