Format PC Beograd Logo
formatpc-beograd-partneri-beyond-trust-col1

FORMAT PC BeyondTrust Official Partner

formatpc-beograd-partneri-beyond-trust-col1

Ko je BeyondTrust ?

Svetski lider u upravljanu privilegovanom udaljenom pristupu 

Kompanija BeyondTrust je svetski lider upravljanju privilegovanim pristupom Privileged Access Management i nudi najglatkiji pristup sprečavanju upada povezanih sa krađom kredencijala, zloupotrebom dodeljenih privilegija i kompromitovanim udaljenim pristupom. 

BeyondTrust  pruža organizacijama vidljivost i kontrolu neophodnu kako bi smanjile rizik, ostvarile ciljeveve vezane za usaglašenost sa regulativom, i podstrek njihovim oprativnim performansama. BeyondTrust je stekao poverenje preko 20000 klijenata, uključujući polovinu Fortune 100 kompanija i poseduje globanu mrežu partnera. 

Zašto koristiti BeyondTrust

Platforma koju BeyondTrust nudi, omogućava organizacijama da lako skaliraju bezbednost vezanu za privilegije, prilagođavajući je uporedo sa evolucijom pretnji na radnim stanicama, serverima, cloud-u, DevOps i okruženjima mrežnih uređaja.

BeyondTrust objedinjuje najširi set mogućnosti privilegovanog pristupa u industriji sa centralizovanim upravljanjem, izveštavanjem i analitikom. Ove karakteristike omogućavaju donošenje presudnih akcija baziranih na podacima kako bi napadači bili poraženi.

BeyondTrust platforma se izdvaja svojim fleksibilnim dizajnom koji pojednostavljuje integracije, poboljšava produktivnost korisnika i maksimizuje iskorišćenje investicija u IT i bezbednost. 

Brzo vratite vaše investirano vreme i novac korišćenjem proizvoda kompanije BeyondTrust

U svetu ukradenih identiteta, lažnih lozinki i dubokih lažiranja, ne možete samo da verujete korisnicima i sistemima. Morate znati da su identiteti i pristupni putevi sigurni. BeyondTrust platforma omogućava bezbednost identiteta i pristupa koja se nadgleda, upravlja, obezbeđuje u realnom vremenu.

Privileged Password Management

Otkrijte, upravljajte, revidirajte i nadgledajte privilegovane naloge i akreditive

Endpoint Privilege Management

Primenite privilegije na Windows, Mac, Linux i Unix krajnjim tačkama.

Secure Remote Access

Centralno upravljajte daljinskim pristupom za servisne službe, prodavce i operatere.

Cloud Security Management

Automatizujte upravljanje identitetima i imovinom širom vašeg cloud okruženja

FormatPC je partner kompanije BeyondTrust od trenutka njenog nastanka

Format PC nudi usluge implementacije i održavanja proizvoda kompanije BeyondTrust.Naš demo centar vam omogućava da se u potpunosti upoznate sa mogućnostima Remote Support i Privileged Remote Access rešenja kroz demostraciju u realnom vremenu.Ukoliko vam je potrebno više informacija o proizvodima BeyondTrust,želite prezentaciju proizvoda ,slobodno nas kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

Format PC Ekipa