Format PC Beograd Logo

FORMATPC D.O.O.

vaš pouzdan partner

0
Godina sa VAMA

FORMAT PC D.O.O. preduzeće za pružanje usluga u oblasti informacionih tehnologija osnovano je 2005-te godine u Beogradu.Višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti nam pomaže u razumevanju potreba klijenata , profesinolno pristupamo izvršenju svih projektnih zadataka. Kroz kontinuirani proces obuke i edukacije nasih zaposlenih, u mogućnosti smo da svojim klijentima uvek pružimo visok nivo profesionanih usluga iz oblasti poslovne primene savremenih infromatičkih i telekomunikacionih tehnologija kao i savete u pogledu odabira odgovarajućih tehničko-tehnoloških rešenja u skladu sa potrebema klijenta.

FORMAT PC D.O.O. kao težište svog poslovanja ima sledeće oblasti:

 • IT SECURITY
 • IT OUTSOURCING
 • BACKUP (izrada backup strategija)
 • PRODAJA (hardware & software)

Naš Tim

Vladimir Marković
Chief Executive Officer
Nebojša Pavlović
General Manager
Miloš Tolpa
IT Security Engineer

IT SECURITY

FORMAT PC D.O.O.Vam pruža sveobuhvatnu IT bezbednost koristići kombinaciju naprednih tehnologija i ljudskih resursa za sprečavanje, otkrivanje i saniranje raznih sajber pretnji i sajber napada ,za sve hardverske sisteme, softverske aplikacije i krajnje tačke, vaše računarske mreže.U saradnji sa vodećim kompanijama iz sektora IT bezbednosti , možemo vam ponuditi rešenja u skladu sa vašim potrebama.(Endpoint security, Email, Database protection, Next Genaration Firewalls, Privileged remote access…).Pored prodaje možemo vam ponuditi uslugu održavanja i implementacije proizvoda.

 

 

 

IT OUTSOURCING

Poverite nama održavanje Vaših računara i računarske mreže kako biste Vi i Vaši zaposleni mogli da se u potpunosti usredsredite na ključne poslovne procese. Podrška i pomoć korisnicima koju pružamo doneće Vam znatne uštede u novcu i vremenu kao i pristup višegodišnjem iskustvu i znanju.
Iskoristite prednosti Outsourcinga koji vam pruža razne mogućnosti :

 • Savetovanje i pomoć prilikom odabira rešenja i opreme
 • HelpDesk
 • Izrada pasivne mrežne infrastrukture
 • Instalacija i održavanje aktivne mrežne opreme

 

BACKUP (Disaster Recovery)

Poslovanje preduzeća svakim danom, sve više i više, zavisi od pravilnog funkcionisanja IT sistema. Kontinuiran rad ili u gorem slučaju brz oporavak ovih sistema je vitalnog značaja.Preduzeća izdvajaju znatna sredstva za planiranje oporavka od katastrofe sa ciljem da preduprede veće gubitke koji bi mogli nastati u slučaju gubitka IT infrastrukture ili podataka. 

Format PC D.O.O. Vam nudi svoje dugogodišnje iskustvo, znanje i opremu u ovoj oblasti. Obezbedite kontinuitet Vašeg poslovanja, zaštitite se od finansijskih gubitaka i gubitka reputacije.

 • Procena rizika
 • Izrada plana za oporavak od katastrofe
 • Kreiranje i testiranje DR procedura
 • Zamenska oprema

 

PRODAJA (hardware & software)

FORMAT PC D.O.O. u oblasti prodaje Vam može ponuditi širok spektar proizvoda renomiranih proizvođača koje obezbeđuju kvalitetne i inovativne proizvode i programe.

Uz našu pomoć izaberite proizvode u skladu sa vašim potrebama.