Format PC Beograd Logo

NAKIVO

FORMAT PC NAKIVO Official Partner

formatpc-beograd-partneri-nakivo-col1

NAKIVO Inc. je privatna kompanija koja od 2012. godine razvija softver za zaštitu podataka i oporavak web lokacija za mala , srednja i velika preduzeća.Rešenje koje je razvila kompanija NAKIVO Backup & Replication koristi preko 16.000 kompanija širom sveta za zaštitu svojih kritičnih podataka u virtuelizovanim i hibridnim okruženjima.

NAKIVO poseduje globalno prisustvo sa preko 4.000 partnera u 140+ zemalja. Blizu 300 pružalaca usluga hostinga, upravljanja i usluga u oblaku trenutno koristi softver NAKIVO za isporuku VM BaaS, RaaS i DRaaS svojim kupcima. 

NAKIVO ima impresivnu evidenciju recenzija zajednice sa 5 zvezdica i preko 97% zadovoljstva kupaca podrškom, a takođe je osvojio i Zlatnu nagradu „Best of VMvorld 2018“ za zaštitu podataka na VMvorld 2018 US. Kupci nam veruju i mi im težimo da pružimo to poverenje. 

Rešenje za zaštitu podataka za mala , srednja i velika preduzeća

NAKIVO Backup & Replication je brzo, pouzdano i pristupačno rešenje za zaštitu podataka i  oporavak lokacija za mala , srednja i velika preduzeća. Izgrađen sa automatizacijom I pouzdanošću , NAKIVO Backup & Replication nudi funkcionalnost na nivou preduzeća,istovremeno lagan i lak za upotrebu.Rešenje nudi kompletan paket sigurnosnih kopija, replikacije i funkcija oporavka za fizička, virtuelna i cloud okruženja. Pružajući vam veliku fleksibilnost i višestruke mogućnosti automatizacije, NAKIVO Backup & Replication štedi vaše vreme i resurse, omogućavajući vam da usmerite pažnju negde drugde.Globalna mreža preko 4.000 dobavljača , rešenja u 140 zemalja širom Amerike, Evrope, Afrike,Bliskog istoka i azijsko-pacifičkih regiona pridružilo se NAKIVO partnerskom programu.

Zašto izabrati NAKIVO Backup & Replication

Brza integracija

Pokretanje i rad za manje od 1 minuta: instalirajte na Windows, Linux ili NAS; primenljiv kao unapred konfigurisani VMware VA, Nutanix AHV VA , Amazon AMI.

 
 

Potpuna zaštita podataka

Zaštita zasnovana na slikama, aplikacija za VMvare, Hiper-V, Nutanik AHV, Amazon EC2, fizičke mašine, Microsoft Office 365 aplikacije i Oracle Database.

 
 

Manja veličina rezervne kopije

Automatsko izuzimanje svap datoteka i particija, ugrađena globalna deduplikacija rezervnih kopija, promenljiva kompresija rezervnih kopija.

Veća brzina pravljenja rezervnih kopija

Inkrementalne rezervne kopije sa CBT/RCT/CRT, mrežno ubrzanje; do 2 x brže performanse kada se instalira na NAS.

 
 

Garntovani oporavak

Trenutna verifikacija vaših rezervnih kopija i replika VM-a; rezervna kopija van lokacije ili na Amazon/Azure/Vasabi oblake.

 

 
 

Trenutni oporavak

Trenutni oporavak VMs, datoteka i aplikacija (Exchange, MS SQL, AD); automatizovano prebacivanje i vraćanje VM grešaka; skoro trenutni P2V oporavak.

 

Ključne prednosti korišćenja NAKIVO Backup & Replication

  • NAKIVO štiti vaše poslovne podatke i aplikacije.Integrisani pristup zaštiti podataka, koji osigurava da se vaši kritični podaci i aplikacije mogu oporaviti.

  • Osigurajte sigurnost i integritet vaših Microsoft 365 podataka. Rešenje može pouzdano da zaštiti Microsoft Teams, Ekchange Online, OneDrive for Business i SharePoint Online.

  • Zaštitite virtuelna, fizička, Cloud i SaaS okruženja
    Rešenje obezbeđuje inkrementalno pravljenje rezervnih kopija i replikaciju zasnovano na slici, svesni aplikacija.

  • Potpuna kontrola vašom VMware infrastrukturom
    Steknite uvid u svoju VMware vSphere infrastrukturu direktno iz interfejsa rešenja da biste optimizovali upravljanje resursima i rešili uska grla u performansama pre nego što postanu ozbiljan problem.

  • Koristite NAKIVO NAS Backup da biste kreirali inkrementalne rezervne kopije nestrukturiranih podataka u mrežnim deljenim mrežama koristeći NFS i SMB protokole za deljenje. Čuvajte podatke lokalno ili šaljite rezervne kopije van lokacije radi bolje bezbednosti ili efikasnijeg arhiviranja podataka.

  • Sa Nakivo Backupom & Replication rešenjima  štedite vaše vreme i novac. Svaki sat koji uštedite na administraciji rezervnih kopija možete pretvoriti u primetnu uštedu.

 

Ultimate Backup Protection with NAKIVO

Take Your Microsoft Office 365 Data Protection to the Next Level

Format PC Ekipa