Nakivo_logo

O kompaniji Nakivo

Kompanija na koju se možete osloniti

NAKIVO Inc. je privatna kompanija koja od 2012. godine razvija softver za zaštitu podataka i oporavak veb lokacija za mala i srednja preduzeća i preduzeća. Rešenje koje je razvila kompanija NAKIVO Backup & Replication koristi preko 16.000 kompanija širom sveta za zaštitu svojih kritičnih podataka u virtuelizovanim i hibridnim okruženjima. NAKIVO poseduje globalno prisustvo sa preko 4.000 partnera u 140+ zemalja. Blizu 300 pružalaca usluga hostinga, upravljanja i usluga u oblaku trenutno koristi softver NAKIVO za isporuku VM BaaS, RaaS i DRaaS svojim kupcima.

NAKIVO ima impresivnu evidenciju recenzija zajednice sa 5 zvezdica i preko 97% zadovoljstva kupaca podrškom, a takođe je osvojio i Zlatnu nagradu „Best of VMvorld 2018“ za zaštitu podataka na VMvorld 2018 US. Kupci nam veruju i mi im težimo da pružimo to poverenje.

Nakivo 10.6 brošura

Rešenje za zaštitu podataka za mala i srednja preduzeća i preduzeća

NAKIVO Backup & Replication je brzo, pouzdano i pristupačno rešenje za zaštitu podataka i oporavak lokacija za mala i srednja preduzeća i velika preduzeća. Izgrađen sa automatizacijom i pouzdanošću na umu, NAKIVO Backup & Replication nudi funkcionalnost na nivou preduzeća, istovremeno lagan i lak za upotrebu.

Rešenje nudi kompletan paket sigurnosnih kopija, replikacije i funkcija oporavka za fizička, virtuelna i oblačna okruženja. Pružajući vam veliku fleksibilnost i višestruke mogućnosti automatizacije, NAKIVO Backup & Replication štedi vaše vreme i resurse, omogućavajući vam da usmerite pažnju negde drugde.

Globalna mreža

Preko 4.000 dobavljača rešenja u 140 zemalja širom Amerike, Evrope, Afrike, Bliskog istoka i azijsko-pacifičkih regiona pridružilo se NAKIVO partnerskom programu i nudi NAKIVO proizvod za zaštitu podataka svojim malim i srednjim preduzećima i preduzećima. NAKIVO je takođe razvio globalno prisustvo potpisivanjem ugovora o distribuciji sa vodećim distributerima softvera širom sveta, uključujući Lifeboat Distribution (Sjedinjene Države), Arrow ECS (EMEA), Ulink Technology (Tajvan), MPA (Australija) i druge.

Zaštita podataka SaaS za dobavljače usluga u oblaku

NAKIVO-ov program dobavljača usluga u oblaku omogućio je blizu 300 dobavljača usluga, oblaka i hostinga kojima se upravlja, da nude VM rezervne kopije usluga (BaaS), replikacije kao usluge (RaaS) i oporavak od katastrofe Usluga (DRaaS) za svoje kupce. Kvalifikovani partneri u dobavljačima usluga u oblaku mogu licencirati NAKIVO rezervne kopije i replikaciju po mesečnom zakupu po VM, istovremeno koristeći funkcije višestanarstva i samoposluživanja proizvoda.

Vaš uspeh je naša misija

NAKIVO Backup & Replication je dizajniran da vam uštedi vreme i novac. Proizvod se neprimetno integriše u vaše okruženje, smanjujući troškove upravljanja, poboljšavajući nivo zaštite podataka i brzo oporavljajući vaše podatke.

„Prema našoj proceni, NAKIVO Backup & Replication je izašao na prvo mesto sa najvišim performansama rezervnih kopija VM i pouzdanošću završetka posla, istovremeno pružajući mnogo intuitivniji korisnički interfejs – i sve to po nižoj ukupnoj ceni“, kaže Tom Arentsen, direktor IT-a. u Hostventuri.

Nakivo horizontal banner