Format PC Beograd Logo
my-life-through-a-lens-bq31L0jQAjU-unsplash

Microsoft

FORMAT PC Microsoft Official Partner

formatpc-beograd-partneri-microsoft-col1

Microsoft — američka međunarodna korporacija svetski lider u , razvoju, proizvodnji, licenciranju, prodaji računarskog softvera, korisničke elektronike. Njihov najpoznatiji softver je serija operativnih sistema Windows, paket Microsoft Office.Microsoft je najveći proizvođač softvera ako se u obzir uzme prihod. Takođe je jedna od svetskih najvrednijih kompanija.Dugogodišnje iskustvo u prodaji Microsoft proizvoda nam omogućava da vam ponudimo proizvod adekvatan vašim potrebama.

 

Office-365-overzicht-wiel-1 final
 

Microsoft 365 aplikacija

Aplikacija Microsoft 365 je dom za sve vaše omiljene aplikacije i sadržaj za produktivnost. To je sve što ste voleli u aplikaciji Office sa novim izgledom i imenom, plus dodane pametne funkcije koje će vam pomoći da kreirate, delite i sarađujete, sve na jednom mestu.

Upotpunite vaše poslovanje koristeći Novi Microsoft 365 , u skladu sa vašim potrebama odaberite odgovarjući paket.

 

Microsft Teams

Univerzalna platforma za komunikaciju i saradnju koja kombinuje razmenu instant poruka između saradnika, video sastanke, skladištenje datoteka (uključujući kolaboraciju oko datoteka) i integraciju aplikacija.

Microsoft One Drive

Sačuvajte datoteke i fotografije u usluzi OneDrive.                                  Uživajte u slobodi pristupa, uređivanja i deljenja datoteka na svim svojim uređajima, gde god da se nalazite.                                                                Ako izgubite uređaj, nećete izgubiti svoje datoteke i fotografije kada se sačuvaju u OneDrive-u

Format PC Ekipa