Backup za Microsoft 365 sa NAKIVO Backup & Replication

Jednostavno i pouzdano rešenje za zaštitu podataka kako za mala i srednja preduzeća tako i velika preduzeća

Jedna od uobičajenih i opasnih zabluda je da Microsoft pruža punu zaštitu za podatke svojih korisnika. Vaši Microsoft 365 podaci se i dalje mogu izgubiti, oštetiti ili trajno izbrisati u bilo kom trenutku. A zaštita ovih podataka od slučajnog brisanja, ransomvare-a i nedostataka u politici čuvanja podataka je vaša odgovornost. Izaberite NAKIVO Backup & Replication za pravljenje rezervnih kopija Exchange Online, OneDrive for Business i SharePoint Online podataka. Lokalnim skladištenjem Microsoft 365 rezervnih kopija preuzimate potpunu kontrolu nad svojim SaaS podacima i obezbeđujete kontinuitet poslovnih procesa.

Brands

Ključne karakteristike na prvi pogled

Robust Backup

Robustan Backup

Uverite se da su vaši Exchange Online, OneDrive for Business i SharePoint Online podaci zaštićeni i dostupni kad god je to potrebno.

Swift Recovery

Brz Oporavak

Granularno oporavite elektronsku poštu, priloge, kontakte, kalendare, datoteke, fascikle, biblioteke dokumenata, liste, stavke liste i veb lokacije koje su vam potrebne u roku od nekoliko minuta bez vraćanja celokupne rezervne kopije.

Scalability

Skalabilnost

Granularno oporavite elektronsku poštu, priloge, kontakte, kalendare, datoteke, fascikle, biblioteke dokumenata, liste, stavke liste i veb lokacije koje su vam potrebne u roku od nekoliko minuta bez vraćanja celokupne rezervne kopije.

Quick Backup Search

Brza pretraga rezervnih kopija

Pronađite i preuzmite stavku koja vam je potrebna za samo nekoliko minuta da biste ispunili regulatorne zahteve i ispunili zahteve za e-otkrivanje.

Ransomware Recovery

Oporavak od Ransomvare-a

Sprečite zastoje i osigurajte visoku dostupnost podataka i kontinuitet poslovanja čak i u slučaju napada ransomvare-a.

Affordable Price

Prihvatljiva cena

Jedno od najpristupačnijih Microsoft Office 365 rešenja za rezervne kopije u industriji i dolazi sa izvanrednom podrškom 24/7.

Istaknuta svojstva

Pouzdane rezervne kopije

Neprimetno pravite rezervne kopije svojih Exchange Online poštanskih sandučića, OneDrive for Business datoteka i SharePoint Online lokacija. Uz NAKIVO Backup & Replication, možete biti sigurni da su vaši Microsoft Office 365 podaci pouzdano zaštićeni od širokog spektra pretnji i dostupni kad god vam zatrebaju.

Otpornost na ransomvare

Uz NAKIVO Backup & Replication, možete zadržati svoje Microsoft 365 rezervne podatke na lokaciji, u vašem lokalnom centru podataka. Ovaj pristup vam omogućava da poboljšate bezbednost podataka, uštedite troškove skladištenja u oblaku i odmah pristupite podacima čak i bez internet veze.

Trenutni granularni oporavak

Oporavite direktorijume Exchange Online poštanskog sandučeta i pojedinačne poruke e-pošte, OneDrive datoteke i fascikle i SharePoint Online biblioteke dokumenata i liste skoro trenutno. Možete da vratite stavke na originalnu ili drugu lokaciju bez vraćanja celokupne rezervne kopije. Takođe možete kreirati do 4.000 tačaka za oporavak, što dodaje fleksibilnost procesu oporavka.

Napredna pretraga

Napredne mogućnosti pretraživanja NAKIVO Backup & Replication omogućavaju vam da lako pronađete i preuzmete sadržaj direktno iz vaših rezervnih kopija. Brzo locirajte pojedinačne datoteke, fascikle, e-poruke, sajtove, biblioteke dokumenata i liste koristeći nazive stavki i ključne reči. Ova funkcionalnost olakšava ispunjavanje zahteva za e-otkrivanje ili ispunjavanje zahteva usaglašenosti.

Kontrola korisničkog pristupa

Podesite kontrole pristupa zasnovane na ulogama da lako upravljate i nadgledate korisnike i korisničke grupe i njihove uloge u vašoj infrastrukturi rezervnih kopija. Funkcionalnost vam može pomoći da postignete viši nivo transparentnosti i sigurnosti i sprečite neovlašćene korisnike da pristupe osetljivim podacima.

Raspored poslova

Kontrolna tabla Kalendara vam omogućava da nadgledate svoje procese zaštite podataka i u velikoj meri pojednostavljuje rutinske aktivnosti. U prikazu kalendara možete videti sve svoje prošle, tekuće i planirane poslove. Funkcionalnost vam pomaže da pronađete prozore za nove poslove kako biste sprečili preklapanje poslova i eliminisali zagušenje mreže.

Poboljšano upravljanje

Jednostavan, intuitivan interfejs NAKIVO Backup & Replication čini softver lakim za korišćenje i omogućava vam da uštedite vreme i trud utrošen na čitanje dokumentacije. Sa što jednostavnijom administracijom, možete značajno smanjiti troškove obuke osoblja i održavanja infrastrukture.

Prilagodljivost

Povećajte kapacitet na hiljade korisnika pomoću jedne instance NAKIVO Backup & Replication i lako ispunite rastuće potrebe vašeg poslovanja. Prilikom skaliranja, ne morate da pravite nikakve značajne modifikacije postojećih podešavanja, što čini proces jednostavnim, brzim i isplativim.

Zašto 19.000 klijenata širom sveta veruje NAKIVO-u

Backup for Microsoft 365 with NAKIVO Backup & Replication
  • Sveobuhvatno rešenje za pravljenje rezervnih kopija, replikaciju, zaštitu od ransomvare-a, trenutno granularno obnavljanje i orkestraciju oporavka od katastrofe.
  • Moćan 5-u-1 uređaj za backup kada se instalira na NAS uređaj.
  • Funkcionalnost zaštite od ransomver-a sa nepromenljivim rezervnim kopijama u Amazon S3 i u lokalnim repozitorijumima baziranim na Linux-u.
  • Funkcionalnost na nivou preduzeća za automatizaciju i orkestraciju oporavka od katastrofe.
  • Redovna izdanja novih, željno očekivanih funkcija.
  • 24/7 korisnička podrška putem telefona, chat-a i e-pošte.
  • Pristupačne cene uz trajnu pretplatu i licenciranje po radnom opterećenju.

Isprobajte NAKIVO Backup & Replication u svom okruženju besplatno i uverite se sami kako rešenje funkcioniše!