O kompaniji McAfee

McAfee je kompanija posvećena bezbednosnim tehnologijama. McAfee štiti potrošače, preduzeća i organizacije svih veličina širom sveta od najnovijeg malware-a i online pretnji uz pomoć proaktivnih i dokazanih rešenja i usluga.

McAfee rešenja su dizajnirana da rade zajedno, integrišući anti-malware, anti-spyware i zaštitu od virusa. Ona poseduju mogućnosti za upravljanje bezbednošću koje donose neprevaziđenu vidljivost i analitiku u realnom vremenu, smanjuju rizik, osiguravaju usklađenost sa propisima i pomažu Vam da ostvarite operativnu efikasnost.

Uz podršku nagrađivanog tima za istraživanje, McAfee bezbednosne tehnologije koriste jedinstvenu mogućnost predviđanja koju pokreće McAfee Global Threat Intelligence ( McAfee globalna obaveštenja o pretnjama ) omogućujući kućnim korisnicima i preduzećima da ostanu jedan korak ispred online pretnji.

FormatPC i McAfee

FormatPC je partner kompanije McAfee preko 10 godina i bavi se pored prodaje McAfee rešenja i njihovom implementacijom i održavanjem. Kontaktirajte nas putem email-a ili telefona ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije o McAfee proizvodima, želite prezentaciju, demonstraciju rada proizvoda ili da ih testirate. FormatPC poseduje demo okruženje u okviru koga možete videti mogućnosti palete McAfee proizvoda i McAfee ePO konzole za centralizovano upravljanje. 

McAfee banner 2